Направи уменията на тази двойка да превърнат своето боксово бунгало в свеж първи дом

Когато стана въпрос за превръщането на бунгало от 1920-те години в стилен първи дом, придобитите умения на борда на суперкахта бяха много удобни за тази двойка от Ню Плимут

Направи уменията на тази двойка да превърнат своето боксово бунгало в свеж първи дом

Крис Пи, мениджър по здраве и безопасност, Сера Гибсън, съветник по политиката в областта на околната среда, Паркър, току-що навърши 1, плюс боксьор Руби.

проблем

  • Липсата на отворено живеене накара края на къщата да се почувства тъмен и затворен.
  • Имаше само една баня.
  • Готварската плоча е на новия кухненски остров, но те не искаха да инсталират стандартна гама, тъй като това ще блокира пространството.

Решение

  • Те премахнаха стените, разделящи кухнята, трапезарията и фоайето, за да създадат голяма, лека, отворена дневна зона.
  • Главната спалня беше просторна, така че добавиха към нея (и гардероб).
  • След някои изследвания Сера и Крис откриха система за спускане, която работи добре и изглежда безпроблемно.

Поддържането на супермотор в състояние на върха, докато той пътуваше в Европа, даде Крис Пие и Сера Гибсън да започнат, когато стана дума за уменията, необходими за първото обновяване на дома.

„Крис беше дърводелец на борда (преди това беше морски производител на кабинета на супериатска компания), а аз бях тесак. И двамата бяхме натоварени със задачата да поддържаме суперпечата, която включваше много боядисване, лакиране и поправяне на бита и бобините отвътре и отвън. Това напълно ни изправи за домашното ни рено “, смее се Сера.

Бързо напред пет години и е очевидно, че уменията за самостоятелно изработване, които двойката изтласка в морето, се оказаха безценни. Заедно те са превърнали своето жилище в Ню Плимут от датирано, боксово бунгало от 1920-те години в стилен, отворен семеен дом - и го направиха с много малко външна помощ.

Оригиналната къща

Когато къщата се продаваше и я разглеждаха за първи път, двойката беше поразена от това колко се чувства велико. Това беше класическо бунгало с три спални, изпълнено с характер, почти в първоначалното си състояние, и седеше на секция с площ от 930 квадратни метра. Трябваше работа, да, но потенциалът беше очевиден. Чувстваше се твърде добре, за да е вярно, и двойката напусна отворения дом, убедена, че не могат да си го позволят.

„Седнахме в колата отвън, за да я обсъдим, след което се върнахме за още един поглед и да поговорим с агента. Къщата вече беше страхотна - просто имаше нужда от труд и любов. Просто трябваше да го имаме - казва Крис. Това се превърна в техния първи дом и първият им ремонт.

Стая по стая

Имаше само един начин да се подходи към преобразуване на този размер: стая по стая. Сера и Крис живееха в къщата по време на ремонта, като се движеха стаи, докато отидоха. „На един етап старата баня беше кухнята и ние готвехме на лагерна готварска печка. Правихме много живот в официалния салон, защото това беше първата ни завършена зона. Просто бяхме двамата - нямаше бебе на този етап - за да можем да бъдем гъвкави ”, казва Сера. Техният съвет, за да поддържате здрави, докато живеете на място: затворете зоните, които се ремонтират, за да запазите останалата част от къщата чиста.

Направи се през целия път

Сера и Крис имаха желание да се изправят пред себе си и да приложат на тренировките си суперях, така че те се забиха и направиха всичко възможно, за да преобразят сами дома си, само с малко помощ от приятели на тради. Те плащаха за електрически и водопроводни работи, както и за част от шлифоване и полиране на пода. Но иначе беше направете Направи си докрай, използвайки техния опит плюс видеоклипове в YouTube и съветите на полезни търговци, за да ги ръководи.

Официалният салон

Това беше първата стая, която двойката завърши - и е шоустоп. С помощта на приятел и интериорен дизайнер Thandi Tipene от Thandi Jazmine Design - те се фокусираха върху мрачни тонове, плюшено обзавеждане и интимно осветление. "Бяхме развълнувани и амбициозни и излязохме всички в тази стая, за да я направим толкова великолепна, колкото заслужаваше да бъде, и ние просто я обичаме!", Казва Сера.

„Тъмните, мрачни цветове и богатите дървени подове му придават топло, уютно усещане и подчертават характеристиките на това помещение: богато украсените тавани от мазилка, полилеите с ограден гръб и стенните светлини.“ Крис положи уменията си да работи в кабинета и изгради много от изпъкващите елементи, включително седалката на прозореца на еркера, рафтовете за книги от пода до тавана и огнището и огъня, ограждащи, за да заменят старата тухла.

Това е тяхната най-спокойна стая, казват двойката - топло, приканващо място за четене през уикендите или споделяне на капка фина течност с приятели, докато следобедното слънце струи.

Цветовата схема

Сера и Крис избраха неутрална палитра, за да акцентират върху оригиналните функции на бунгалото, тичащи с хрупкави бели, бели и меки сиви цветове, само с няколко по-тъмни тона като разкошния Resene 'Tuna' в официалния салон.

За да не позволят декорът да изглежда едномерен, те потърсиха плочки, обзавеждане и обзавеждане с текстура, за да добавят визуален интерес или „дълбочина“ към всяка стая, като например херинга на херинга на кухнята.

„Тази стая е голяма и се нуждае от нещо допълнително, така че добавихме текстура с херинга. Въпреки че са с неутрален тон, плочките наистина улавят и фокусират окото ви, когато влезете “, обяснява Сера. Същото важи и за основната баня, където зашеметяващите мрамори, шестоъгълни плочки привличат вниманието, рамкират бялата баня и допълват плътната сива подова плочка

Структурни промени

Къщата с три спални, както беше, имаше доста добър поток, но за да го подготви за забавен и семеен живот, двойката премахна две носещи стени, създавайки голяма дневна, трапезария и кухненски кът. Именно тук прекарват по-голямата част от времето си.

„Дизайнът с отворен план осигурява пространството, от което се нуждаем за всички ежедневни дейности и е достатъчно голям, за да се погрижи за масите - нас, семейството и приятелите“, казва Сера. Двойката направи още малко пренасочване, за да се побере във втора баня, като използва по-добре щедрата спалня и открадна пространството от гардероба на втората спалня, за да изгради гардероб и аксесоар за господаря. Тези две промени са направили огромна промяна в начина на работа на къщата, казва Крис.

Следващата стъпка

На моменти имаше чувството, че обновяването никога няма да свърши. Първоначалният им двугодишен план за рено се превърна в повече от четири години, като двойката вършеше твърди месеци и след това отнеха месеци отпуск за презареждане. Поглеждайки назад, те биха желали да могат да платят повече труд, за да спестят време. Но те са съгласни, че годините на труда си заслужават, когато оглеждат стилния си, изпълнен със светлина дом - такъв, който сега споделят с бебето си син Паркър.

Това обаче не е тяхно за много по-дълго - те са продадени и в момента се разглеждат за следващия си дом. Те са отворени за поредното обновяване, но може би този път с повече помощ от търговците, за да ускорят процеса.

Думи от: Деби Харисън. Фотография: Добродетелта

Оставете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here